Kundservice

Du är alltid välkommen att ringa eller skicka ett mail till vår kundservice. Många frågor kan du också få svar på här på hemsidan.

Felanmälan dygnet runt

Ring 031-27 23 15

Mölndal Energi och miljön

 

Mölndal Energi Elnät ansvarar för all elöverföring inom Mölndals tätort och Pixbo. Antalet kundanläggningar är drygt 21 000. Klicka här för att se Mölndal Energis nätområde.

Vi ansluter elanläggningar och ansvarar för mätning av överförd energi. Vår ambition är att bedriva elnätsverksamhet på ett säkert och miljöanpassat sätt så att du som kund känner dig nöjd. Genom att vi har beredskap dygnet runt, året om, kan vi snabbt åtgärda eventuella driftstörningar.

Nätavgiften beror på din säkringsstorlek och på hur mycket el som överförs till din elanläggning. Avgiften finansierar elnätet som du är ansluten till.

Nu kan du som elkund få timmätning av din elförbrukning
Från och med den 1 oktober 2012 kan du som elkund teckna avtal med ditt elhandelsföretag som innebär att du helt eller delvis faktureras utifrån din elanvändning per timma.
Du behöver inte kontakta ditt elnätbolag för att detta skall fungera, kontakta din elhandlare så ser de till att du får teckna ett elavtal med rörligt pris och timmätning. Elhandelsbolaget i sin tur sköter sedan kontakten med elnätbolaget. 
Frågor och svar om timmätning