Kundservice

Du är alltid välkommen att ringa eller skicka ett mail till vår kundservice. Många frågor kan du också få svar på här på hemsidan.

Teckna elavtal med oss!

Mölndal Energi och miljön

 
Våra öppettider är 8-16 måndag till torsdag och 8-15 på fredagar med lunchstängt mellan 12-13. På tisdagar har vi stängt 13-14.

Du hittar den mesta informationen som du kan behöva här på hemsidan. Via kundservicefliken högst upp i menyn kan du ansöka om autogiro, fylla i din inflyttnings- eller utflyttningsanmälan och se svaren på de vanligaste frågorna som våra kunder ställer.

På Mina Sidor hittar du dina egna uppgifter, t ex fakturor och förbrukningsstatistik. Logga in på Mina Sidor med ditt kundnummer och den 3-siffriga koden som finns på fakturan.

Det går också bra att maila oss via formuläret till vänster eller på: kundservice@molndalenergi.se

Om du vill chatta live med oss gör du det genom att trycka på knappen till höger.

Du kan även ringa till oss, du ska inte behöva sitta i kö eller göra en massa knappval, vi svarar snabbt när du ringer och kan ge dig bra och personlig service kring allt som har med el, elnät och fjärrvärme att göra!

Kundservice: 031 - 86 65 40

Vid avbrott i el- eller fjärrvärmeleveransen, var god ring: 031-27 23 15 dygnet runt, denna telefon bevakas av SOS alarm.

Är avbrottet redan rapporterat? Klicka här för aktuell driftstatus

 

Chatta med oss

Du kan chatta med oss under våra öppettider. Klicka på bilden för att starta. 

Telefon växel: 031-86 65 00
Fax: 031-86 65 05
Besöksadress: Aminogatan 21, Mölndal. Vägbeskrivning
Postadess: Mölndal Energi, Box 34, 431 21 Mölndal

Studiebesök: Vill ni komma och se hur vår anläggning fungerar och hur man gör el och värme? Skicka en intresseanmälan till studiebesok@molndalenergi.se

Studiebesök på Riskulla kraftvärmeverk
Jan har rundvandring för Energi & MIljötekniska föreningen, Gbg