Kundservice

Du är alltid välkommen att ringa eller skicka ett mail till vår kundservice. Många frågor kan du också få svar på här på hemsidan.

Elens utsläpp

Fjärrvärmens utsläpp

Miljö

Det globala klimatet håller på att förändras. Som vi ser det finns det bara en väg att gå- vi måste också förändras. Miljöfrågor är något som vi brinner för på Mölndal Energi och som vi arbetar mycket aktivt med.

Det råder inga tvivel om att energiförsörjningen i framtiden måste bli klimatneutral och energieffektiv. På Mölndal Energi försöker vi vara lite ärligare och lite mer jordnära än våra konkurrenter, vi vet att vi har ett stort ansvar som energiföretag och vi tar det på största allvar. Vår ambition är att miljö ska stå högt på dagordningen och att miljöarbetet ska vara en naturlig del i företagets alla processer. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda bra produkter och att vägleda våra kunder till att i sin tur göra bra val, det ska vara lätt att göra rätt! 

Under rubriken Miljö i menyn högst upp på sidan hittar du information om hur vi arbetar med miljö och vilken miljöpåverkan som hör i hop med el och fjärrvärme.