Nära och enkelt med passion för miljön

Mölndal Energi besökte PelleKan dagen

  • 11 juni 2013

Under våren har PelleKan besökt förskolor i Mölndal och lärt barnen hur man återvinner och hur viktigt det är att inte slänga skräp i naturen. Som tack för att staden blivit så fint städad anordnade Mölndals stad för tolfte gången en utomhuskonsert i Stadshusparken på världsmiljödagen. På scenen uppträdde David Lindgren och en kavalkad av 80-talsartister: Millas Mirakel, Tone Norum, Mikael Rickfors och systrarna Lili och Susie bara för att nämna några.

Mölndal Energi tycker det är viktigt med miljöfrågor och ville också vara med och uppmuntra och tacka barnen och deras familjer och hade därför bunkrat upp med massor av ballonger och vår kramsjuka maskot Flisan. Till vardags hjälper räven Flisan till med att bära träflis som ska bli till el och värme i Mölndal Energis kraftvärmeverk.

Under dagen hade vi en tävling som handlade om att gissa hur många träbitar som går åt för att göra el till en 60 graders tvätt. Rätt svar var 627 st och de fem bidragen som är närmst vinner två biljetter var till sommarteatern "Charmören från Långedrag" på Gunnebo Slott och Trädgårdar. Vinnarna kontaktas separat.

Tack alla som kom och besökte oss!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Namn:

Ämne:

Email:

Starta Chatt


Skicka
Avsluta Chatt
Chatta med oss!