Nära och enkelt med passion för miljön

Vi söker Financial controller

  • 29 mars 2012

Vi söker en driven och engagerad Financial Controller!

Till teamet på ekonomiavdelningen söker vi nu en ny controller vars huvuduppgifter kommer att bestå av redovisning, månadsbokslut, rapportering, budgetarbete och ekonomistyrning. Då verksamheten består av två bolag ingår även koncernredovisning i arbetsuppgifterna. Du kommer att ansvara för hela redovisningen från ax till limpa i ett av bolagen och rapporterar månatligen utfall och analys till såväl koncernens ekonomichef som nätbolagets ledning och kommer även att sitta med som sekreterare på bolagets styrelsemöten. I jobbet ingår också att ansvara för de rapporter som ska lämnas till energimarknadsinspektionen årligen samt att vara systemansvarig för ekonomisystemet Agresso.

För att lyckas i rollen tror vi att du är civilekonom eller motsvarande samt har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du brinner för redovisning, är engagerad och tycker att det är roligt att vara till hjälp för medarbetare såväl på ekonomiavdelningen som runt om i verksamheten. I övrigt är du en trygg, glad och positiv person med glimten i ögat!

I gengäld erbjuder Mölndal Energi ett stimulerande och utvecklande arbete i ett företag med trevlig stämning och goda framtidsutsikter.

I denna rekrytering samarbetar Mölndal Energi med SJR in Scandinavia (SJR). För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor kring tjänsten är Du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Maria Kjellberg på 031-333 54 77.

Ladda ner annonsen som pdf.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Namn:

Ämne:

Email:

Starta Chatt


Skicka
Avsluta Chatt
Chatta med oss!