Nära och enkelt med passion för miljön

Vi söker nu en Elkraftsingenjör

  • 15 februari 2018

Vi söker nu en Elkraftsingenjör till vårt affärsområde Elnät som kan el och ser möjligheterna i att driva utvecklingen av vårt elnät mot framtidens smarta elnät. Vi vill gärna att du tycker om att utvecklas, för vi vill gärna utvecklas med dig i vår verksamhet.
 

Erbjudande
Mölndal Energi är i en utvecklingsfas och i den här rollen kommer du tillsammans med dina kollegor utveckla vårt elnät till att möta morgondagens önskemål kring digitalisering och smarta elnät.

Vi erbjuder ett arbete med såväl strategisk som taktisk inriktning där trygga och säkra kundleveranser i nutid och framtid är i fokus. Lönsamhet är viktigt för att klara detta och vi tror du har med dig en affärsmässighet och drivs av att utveckla både verksamheten och affären. Den utmaning som branschen står inför med nya regelmodeller förutsätter att vi tillsammans med dig och teknikens hjälp ständigt effektiviserar vår anläggning och vårt arbetssätt.

I din roll kommer du, när du är mogen, också ha ansvar för drift och anläggningar avseende våra nät-och mottagningsstationer. Samt säkerställa underhåll och utveckling av dessa med olika typer av fjärrkontroll och driftsstödssystem.

Läs mer här.
 

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Namn:

Ämne:

Email:

Starta Chatt


Skicka
Avsluta Chatt
Chatta med oss!