<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1030212080685553&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">

Flytta med Mölndal Energi

Vi ser till att ditt elavtal kommer med i flyttlasset. Fyll i en flyttanmälan och signera med BankID så löser vi resten. Om du inte är kund, välj bli kund istället.

Flytta ut, flytta ihop, flytta till större?

Ett nytt hem betyder att är dags att skaffa el. Kanske är det ditt första hem, kanske ska ni flytta ihop eller flyttar till något större? Oavsett behov kan du som redan är kund hos Mölndal Energi enkelt flytta med dig ditt avtal. Fyll bara i flyttanmälan och signera med BankID, så är det klart! Allt du behöver ha till hands är din nya adress, datum för flytten, personnummer och e-post. När vi fått din anmälan tar vi hand om resten!

Ska du flytta men är inte redan kund hos Mölndal Energi? Då skall du teckna dig för el från Sveriges första fossilfria energibolag så blir du kund och sedan ladda ner vår app Watter för att börja spara energi!

Vanliga frågor och svar

Ska du flytta till Mölndal eller Pixbo?

Då behöver du ett Nätavtal med Mölndal Energi Nät! Om du flyttar ifrån en adress i Mölndal eller Pixbo behöver du också säga upp Nätavtalet. Du tecknar eller avslutar enklast ett Nätavtal via respektive formulär på vår hemsida:

Inflytt till Mölndal/Pixbo

Utflytt från Mölndal/Pixbo

Har du ett Elhandelsavtal hos Mölndal Energi och vill flytta med avtalet från en adress till en annan?

Det hjälper vi dig såklart gärna med! Lämna bara oss information om när avtalet på din nuvarande adress ska sägas upp och till vilken adress du ska flytta till, så sköter vi kontakten med både ditt gamla och nya Nätbolag.

Medflytt av Elhandelsavtal

Om du har frågor är du välkommen kontakta vår Kundservice, så hjälper vi dig vidare.

Vi levererar el till dig till lägsta möjliga pris i gengäld mot att vi får ditt förtroende att leverera el under en bestämd tid. Om ditt elhandelsavtal med oss är bundet när du flyttar så hjälper vi dig att flytta med elavtalet till din nya adress för att du på så sätt ska slippa betala en lösenavgift.

Vi hjälper dig, kostnadsfritt, att flytta över ditt elavtal till din nya adress. Du kan antingen ge oss en fullmakt eller kontakta oss.

Läs mer här om hur du ska tänka kring elen när du flyttar.

Bindningstiden varierar på vilket avtal du har men framgår på din avtalsbekräftelse.


Du kan alltid kontakta vår Kundservice, så hjälper vi dig se vad som gäller för just ditt avtal!

Kundservice för privatperson

Kundservice för näringsidkare

Vill du veta mer?

Här har vi samlat några artiklar om flytt.

Flytta elavtal: så gör du

Vilka avtal är det egentligen man behöver se över, kan man flytta med sig ett avtal eller måste man säga upp det? Vi har sammanfattat allt du behöver tänka på inför din flytt.

Teckna elavtal första gången

För att få el behöver du också teckna ett elavtal med en elleverantör. Till skillnad från elnät kan du välja fritt vilket elbolag som ska leverera elen. 

Flytta hemifrån: så gör du med elen

Att det alltid finns el är en självklarhet. Men när du flyttar hemifrån är det kanske inte så självklart längre...