<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1030212080685553&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

El till ditt företag från Sveriges första fossilfria energibolag

  • 100% förnybar el
  • Rörligt månadspris
  • Inget krångel, bli kund på ett klick!
  • E-faktura eller autogiro
  • Behöver du hjälp? Ring 031-86 65 40 för personlig service.

Förbrukar du över 100 000 kWh? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Beräkna din månadskostnad

Jag bor i

Förbrukning: kWh/år

Rörligt elpris

Beräkna din månadskostnad

Jag bor i

Förbrukning: kWh/år

Rörligt elpris

Rörligt - vårt mest populära avtal

Med ett rörligt pris följer du marknadens upp- och nedgångar vilket innebär att du aldrig betalar mer än det kostar. Historiskt sett har ett rörligt pris oftast varit det som är mest lönsamt. Hos oss får du ett rörligt elavtal, helt utan bindningstid och med 100 % förnybar el. 

Förbrukar du mindre än 100 000 kWh/år kan du enkelt teckna avtal i formuläret ovan. Om du förbrukar mer än 100 000 kWh/år eller om du har några andra frågor, kontakta oss.

Jag förbrukar mer än 100 000 kWh/år

Här kan du läsa våra allmänna avtalsvillkor.

Rörligt

Rörligt pris
  • 100% förnybar el
  • Nyttja svängningarna på elmarknaden
  • Rörligt elpris, du kan när som helst binda

Välja elavtal

Våra elhandelsavtal baseras på antingen rörligt eller fast pris. Med rörligt pris utnyttjar du möjligheten att alltid betala det aktuella marknadspriset för din el, medan du med ett fastprisavtal slipper oroa dig för plötsliga uppgångar i elpriset.

Rörligt pris

Det rörliga priset följer den nordiska elbörsen. Med avtalet utnyttjar du möjligheten att alltid betala det aktuella marknadspriset för din el. Om du har Mölndal Energi som elnätsleverantör men inte har valt ett avtal får du ett anvisningspris, ett tillsvidarepris som följer marknaden och justeras varje månad. Självklart kan du när som helst välja att binda ditt elpris i ett fastprisavtal.

Fast pris

Ett fast pris är en försäkring mot marknadens svängningar och prishöjningar. Det kan vara en särskilt bra lösning om det är viktigt för er verksamhet att kostnader hålls jämna och stabila över tid. Vi bevakar och analyserar marknaden och ger råd om inköpstillfälle och avtalslängd. Detta ger de bästa förutsättningarna att hålla nere energikostnaderna och ni kan fokusera på er verksamhet.

Portföljavtal

Med ett portföljavtal bevakar våra elhandlare elmarknaden och köper in el till ditt företag när priserna är som mest förmånliga. Inköpen sprids ut över året för att undvika pristoppar som blir både högre och vanligare på elmarknaden. Avtalet passar bäst om din årsförbrukning är 2 GWh eller mer.

Läs mer om vårt portföljavtal här

100% förnybar el

Vår el kommer från 100 % förnybara energikällor. Det betyder att energikällorna vi använder – sol, vind och biomassa – som inte tar slut, utan hela tiden förnyas. Vi tror på att leverera el som produceras med minsta möjliga miljöpåverkan.

Under 2021 fördelades vår totala elleverans på energislagen enligt diagrammet. Elmixen kan variera för en specifik kund beroende på vilket avtalsalternativ som valts.

Om våra avtal

Att arbeta fram en strategi för företagets energiupphandling kan vara tidskrävande. Det finns pengar att spara, men att följa med i marknadens svängningar och få rätt kunskapsunderlag kan vara svårt. Våra kunder har alla olika förutsättningar och därför har vi utvecklat olika produkter och avtal. Oavsett vilka förutsättningar eller vilka behov ni har hjälper vi er att välja rätt avtalsform.
Kontakta oss för rådgivning

Timmätning av elförbrukning

Sedan 2012 kan alla elkunder teckna avtal med elhandelsföretag som innebär att ni helt eller delvis faktureras utifrån elanvändning per timma. Elhandelsbolaget sköter den nödvändiga kontakten med elnätbolaget. Ni behöver bara kontakta er elhandlare och teckna ett elavtal med rörligt pris och timmätning. 

Vi är ett schysst elbolag

Du ska känna dig trygg när du tecknar ett elavtal med oss, därför har vi certifierat oss som ett Schysst elhandelsbolag. I certifieringen ingår 18 kundlöften, bland annat att du som kund ska få information om ångerrätt och svar på frågor och klagomål inom rimlig tid. Saker som vi tycker är viktiga och självklara. Det ska vara tydligt vad du köper och vad ditt elavtal innebär. Här kan du läsa mer om Schysst elhandel

Full koll på marknaden

Elpriset kan variera kraftigt, det känner de flesta till. Men visste du att vi delar med oss av vår bevakning och våra analyser?

Det är inte bara tidskrävande att själv bevaka marknadens svängningar, det förutsätter också en djupare inblick i de faktorer som påverkar prisutvecklingen. Vi bevakar och analyserar marknaden och ger råd om bland annat inköpstillfälle och avtalslängder för fastpris.

Vanliga frågor och svar

Det beror helt på vad ditt bolag har för strategi och vilken riskbenägenhet du har. Traditionellt säger man att rörligt pris är det mest lönsamma över tid. Läs mer om olika elavtal här.

Vi sköter all hantering när du byter till oss. Allt du behöver göra är att kontakta oss så hjälper vi dig med resten.