<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1030212080685553&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Optimerad funktion ger bättre ekonomi

Med våra tjänster kan du optimera din fjärrvärmeanvändning och öka kostnadseffektiviteten.

För dig som redan är fjärrvärmekund

Serviceavtal
I en service ingår en kontroll och genomgång av er fjärrvärmecentral, för att se så att allt fungerar som det ska helt enkelt. Kontinuerlig service och underhåll är viktigt för att fjärrvärmecentralen ska hålla så länge som möjligt. I serviceavtalet kan ni välja hur ofta ni vill ha besök av oss. Efteråt får ni en checklista med vad som kontrollerats plus rekommenderade åtgärder.

Ladda ner produktblad för serviceavtal
Ladda ner avtalsvillkor för serviceavtal

Besiktning
I besiktningen undersöker vi skicket på fjärrvärmecentralens samtliga komponenter. Vi kontrollerar bland annat reglering, värmeväxlare, filter och ventiler. Efter besöket får ni en checklista över vad som kontrollerats och vilka eventuella åtgärder som bör göras.

Ladda ner produktblad för besiktning
Ladda ner avtalsvillkor för besiktning

Trimpaket
I trimpaketet ingår en besiktning plus en optimering av er fjärrvärmecentral. Vi ser helt enkelt till att den är anpassad efter era behov och er fastighets förutsättningar. Vi kontrollerar värmeväxlarens värmeöverföringskapacitet samt att ventilerna fungerar och är rätt dimensionerade. Utifrån detta analyserar vi sedan er energianvändning och era flöden och skapar en rapport som vi gemensamt går igenom.

Eftersom fjärrvärmepriset avgörs av er faktiska användning kan ni genom att optimera er fjärrvärmecentral minska era kostnader.

Ladda ner produktblad för trimpaket
Ladda ner avtalsvillkor för trimpaket

 

Kontakta oss för prisuppgifter