<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1030212080685553&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">

100% förnybart i din verksamhet

Det är inte bara som privatperson man kan ta ett eget miljö- och klimatansvar. Det goda företaget tar också ansvar. Hos oss får du schyssta villkor, bra priser och 100% förnybar el och värme.

Se pris och teckna avtal!

Mycket mer än bara el

Fjärrvärme, fjärrkyla, din egen kommersiella elproduktion, solceller, nättjänster, laddinfrastruktur ... Vi servar näringslivet i Mölndal med omnejd med våra kunskaper och tjänster.

Fjärrvärme & fjärrkyla

Fjärrvärme från Mölndal Energi är lokalproducerad, trygg, kostnadseffektiv och klimatsmart. Det är vår fjärrkyla också.

Producera egen el

Har du tillgång till tak? Då kanske egen solelproduktion kan bli en lönsam affär för företaget. Du kan minska dina elkostnader och dessutom få en intäkt genom att sälja överskottet. Har du dessutom ett stort tak kan det här vara en strålande idé.

Följ med i marknaden!

Är elen en betydande kostnad i din verksamhet? Vi följer, analyserar och redovisar vad som händer på elmarknaden. Det gör det enklare för dig att hänga med.

Tips inför vintern

Det finns en risk att elpriserna kommer bli ännu högre denna vinter jämfört med den förra. Här hittar du våra bästa tips och svaren på de vanligaste frågorna för företag och bostadsrättsföreningar.

Vilket elavtal passar ditt företag?

Om ditt företag förbrukar över 100 000 kWh per år är du varmt välkommen att boka in ett möte med mig nedan. Förbrukar ditt företag under 100 000 kWh kan du teckna avtal med BankID eller kontakta vår kundservice så hjälper dem dig till rätt avtal för just din verksamhet.

Under 100 000 kWh

Det är enkelt att teckna avtal med oss genom mobilt BankID. Vi kommer att kontakta dig för att bestämma vilket datum som elhandelsavtalet skall gälla ifrån.

Se pris och teckna avtal!

 

Över 100 000 kWh