Ladda bilen

Installera egna laddstationer och erbjud dina kunder, medarbetare och boende bättre laddmöjligheter. Med Mölndal Energis laddtjänst kan du enkelt anpassa elbilsladdningen efter dina förutsättningar och behov. 

Boka möte med oss

Tillsammans tittar vi på vilket upplägg som passar dig bäst. Oavsett om du vill ha hela paketet med laddstationer och ny elinfrastruktur, eller bara ett modernt och flexibelt betalsystem till dina nuvarande laddpunkter, så hjälper vi dig. 

Välj en passande dag och tid så bekräftar vi mötet via e-post.  

Magnus Ivarsson

Egna laddstationer

Vill du skaffa laddboxar eller laddstolpar? I vårt erbjudande Ett laddat Mölndal hjälper vi företag och bostadsrättsföreningar som vill erbjuda sina kunder, medarbetare och boende att ladda sina elbilar.

Vi hjälper till hela vägen, med planering och utformning, leverans, installation, service, mät- och betaltjänst med mera.

Flexibel och enkel betaltjänst

Vi erbjuder en digital betaltjänst i samarbete med Monta som ger användarna av dina laddstationer en smidig laddupplevelse. Du anpassar enkelt priset för laddning och styr vem som kan ladda när och på vilka parkeringsplatser. Har du laddstationer redan idag så kan vi enkelt integrera vår tjänst i befintliga laddare. 

 I betaltjänsten ingår bland annat:
  • Möjlighet att ladda när det är som billigast med spotpriskoppling.
  • Användarvänligt gränssnitt.
  • Enkel betalning för den som laddar. 
  • Betalning för tid och/eller per kWh.
  • Publik laddning vid utvalda tidpunkter.

Vill du veta mer?

Här har vi samlat några artiklar om elbilsladdning.

Så väljer du betaltjänst för din elbilsladdning

Att välja rätt betaltjänst handlar egentligen om tre saker: det ska vara enkelt för användaren att betala för sin elbilsladdning, det ska vara enkelt för dig att administrera betalningarna och det ska vara enkelt att sätta ett rättvist pris. 

Räcker strömmen till installation av flera laddpunkter?

Utmaningen uppstår när man ska installera många laddstationer hos en brf eller på en företagsparkering. Det här brukar vi titta på när vi är ute hos hos dig som kund. 

Bidrag elbilsladdning företag och bostadsrättsförening

Möjligheten att ladda elbilen både hemma och på jobbet gör tillvaron och arbetsdagen lite enklare för de anställda. Dessutom kan företag, brf:er och organisationer få bidrag till laddstationerna. Så fungerar det.