Vi lanserar en ny laddtjänst

Både smidigare och bättre.

För dig som laddar på våra laddpunkter

Mölndal Energi lanserar nu en ny laddtjänst som är smartare, billigare och enklare. Laddtjänsten tillhandahålls i samarbete med Monta som är ledande i branschen. För dig som brukar ladda på en laddbox eller laddstolpe från oss innebär det att du nu kommer ladda på ett annat sätt.

 

Så laddar du
I stället för att ladda med Mölndal Energis laddkort kommer du att använda appen Monta EV charging och/eller scanna en QR kod på laddstationen. 

Ladda ner appen Monta EV charging här:

google-play-1    app_store-1

 

Vilka fördelar har den nya laddtjänsten?

  • Enklare laddning via app eller genom att skanna QR-kod.
  • Följ laddningen enkelt i appen.
  • Betala ett timpris och schemalägg din laddning till när elen är billigast.
  • Få hjälp dygnet runt och ställ dina frågor till Montas användarsupport i deras chatt.

Vanliga frågor och svar

Ditt kort kommer fortfarande fungera på andra laddpunkter i E.Ons laddnätverk, så om du vill kan du fortsätta använda kortet till det.

 

Vill du inte använda Mölndal Energis laddkort längre kan du välja att säga upp tjänsten genom att kontakta E.Ons kundservice för elbilsladdning: 0771-70 77 00, öppet vardagar kl. 8-16. Du får tillbaka återstående belopp på laddkortet. 

Det är upp till fastighetsägarna som äger laddstationerna vilket pris du betalat för din laddning.

Ja det är fullt möjligt, du hittar laddstationer i närheten av dig i appen. Där har du tillgång till över 200 000 tusen laddpunkter runt om i Europa.

 

Notera att när det inte är en av våra eller Montas egna laddpunkter så tillkommer roamingavgifter vilket gör att priset för laddning blir högre än om du laddar via den som äger laddpunkten.