Hållbar surdegsbakning med Kenny Jakobsson

Den 24 april gästar Kenny Jakobsson Green talks med en föreläsning om hållbar surdegsbakning på Lilla Götafors i Mölndal. Kenny kommer lära oss mer om surdeg och guida oss genom de olika faserna till färdig limpa. Efteråt får du med dig en egen surdeg hem.

Kenny Jakobsson började som hemmabagare och dokumenterade sina framgångar i en populär Youtube-kanal. Han bytte karriär och driver nu ett mikrobageri på heltid i sitt ombyggda garage på tomten i Kullavik. Kennys andra bakbok, Surdegsbröd för alla, kom ut vid årsskiftet. 

Datum: 24 april, 2024
Tid: kl. 17:30-20:00
Plats: Lilla Götafors, Mölndal 

Det bjuds på mat i form av surdegsfralla, smoothie och kaka. Våra Green talks är kostnadsfria och vi tillämpar först till kvarn. 

Reservlista

Tyvärr är platserna slut. Skriv upp dig på vår reservlista så hör vi av oss om det blir en plats ledig.

Våra tidigare Green talks

Vi har under åren haft flera olika Green talks med tema hållbarhet. Vi har bland annat lagat jeans, pratat inredning, yogat och odlat. Missade du våra Green talks eller vill uppleva dem igen? Här kan du ta del av både klipp och hela föreläsningar.

Emma Green - Så tränar du hållbart

Emma Green - Yoga är ett bra komplement

Emma Green - Vilket är ditt varför?

Hanna Wendelbo - Alltid värt att odla en liten blomma

Hanna Wendelbo - Så här odlar du luktärter

Hanna Wendelbo - Tips på hållbara blommor

Hanna Olvenmark - Odlingsinspiration och utelunch

Hanna Olvenmark - Hållbar semester

Nudie Jeans - Hållbart mode

Malin Persson - Så tar du en stickling

Malin Persson - Renovera hållbart

Malin Persson - Vem är jag och vad trivs jag i?