Den 24 april gästar Kenny Jakobsson Green talks med en föreläsning om hållbar surdegsbakning på Lilla Götafors i Mölndal. Kenny kommer lära oss mer om surdeg och guida oss genom de olika faserna till färdig limpa. Efteråt får du med dig en egen surdeg hem.
Kenny Jakobsson började som hemmabagare och dokumenterade sina framgångar i en populär Youtube-kanal. Han bytte karriär och driver nu ett mikrobageri på heltid i sitt ombyggda garage på tomten i Kullavik. Kennys andra bakbok, Surdegsbröd för alla, kom ut vid årsskiftet.
Datum: 24 april, 2024
Tid: kl. 17:30-20:00
Plats: Lilla Götafors, Mölndal
Det bjuds på mat i form av surdegsfralla, smoothie och kaka. Våra Green talks är kostnadsfria och vi tillämpar först till kvarn.
Tyvärr är platserna slut. Skriv upp dig på vår reservlista så hör vi av oss om det blir en plats ledig.