<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1030212080685553&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Mölndal Energi fyller 75 år!

I år har vi 75-årsjubileum. Det kommer att uppmärksammas på olika sätt under 2022. Vi hoppas att du vill fira tillsammans med oss!

jubileum hero

Barn målar framtiden

2047 då fyller vi 100 år! Hur ser världen ut år då? Hur bor vi? Hur värmer vi våra hus? Hur får vi vår el? Många spännande frågor som vi har bett barn om hjälp att få svar på. Vi har nu stängt för fler teckningar och återkommer snart med resultat. 

Sätt färg på Riskulla

Nu kan du färglägga Riskulla i vår målarbok! Här finns det både tuffa maskiner och mjuka får, busiga bin och soliga solceller. Tillsammans ger dem oss el, värme och massa glädje, allt förnybart såklart. 

Se motiven från vår målarbok

Följ med på vår 75-årsresa

En del av Mölndal

Det finns en speciell energi i Mölndal. I 75 år har vi haft förmånen att se vår kommun växa och utvecklas. Våra roller har varit många. Först som ansvariga för elnätet och sedan även för uppvärmningen i form av fjärrvärme. Vi har också haft andra viktiga roller, som arbetsgivare och samhällsbyggare. Våra överskott vinst går tillbaka till Mölndalsborna och vi ger råd och stöd till andra kommunala verksamheter, vilket bidrar till en välmående och hållbar stad.

Oavsett roll så har vi tagit vårt uppdrag på största allvar. När vi nu blickar framåt så är det med målet att vara drivande i omställningen till ett hållbart samhälle. Som ett kommunalt bolag har vi kunnat arbeta långsiktigt i en föränderlig värld. Något som behövs för att kunna göra verklig skillnad och leverera samhällsnytta i praktiken.

Oavsett hur vårt uppdrag kommer att se ut i framtiden så gör vi det alltid för Mölndal och för Mölndalsborna. Om 25 år fyller vi 100 år och vi hoppas att du vill följa med på vår resa dit!

Läs mer om våra 75 år i jubileumsfoldern (pdf).