Fjärrvärmepriser för företag 2021

2 min
Rebecca Sinnerstedt
2 sep, 2020

Varje år justerar Mölndal Energi priserna för fjärrvärme. Detta görs i samtal med våra kunder i Prisdialogen. Denna prisjustering gäller från och med 1 januari 2021 och rör företagsprislistan.  

Mölndal Energi utvecklar dagligen verksamheten, med en balans mellan låg kostnad, hög leveranssäkerhet och hög miljöprestanda. Vi gör investeringar i produktionsanläggningarna för att säkerställa en fortsatt hög tillgänglighet och för att upprätthålla en fossilfri produktion av fjärrvärme. Intäkterna från vår elproduktion är fortsatt låga och priset på biobränsle är fortsatt högt. Samtidigt jobbar vi kontinuerligt med att begränsa kostnaderna för vår verksamhet. Det ger sammantaget att priset höjs med cirka 1,8 % för 2021. Prisändringen görs på nätpriset och flödespriset medan energipriset hålls oförändrat. Information om prisjustering för privatpersoner kommer i november.

Mölndal Energi är medlemmar i Prisdialogen vilket innebär att prisändringar görs i dialog med våra kunder. Du kan läsa mer på prisdialogen.se

Här kan du se prislistan för 2021.

Vill du veta mer om hur fjärrvärmepriser är uppbyggt för företag, vad nätpris, flödespris och energipris innebär? Vi har gjort en beskrivning av detta och hur du kan läsa din faktura. 

Ladda ner guiden!

Fjarrvarme undersokning_mail

Mer att läsa i bloggen.

Här finns massor bra att läsa

Populärt

Arkiv

see all

Prenumerera på nyheter