Fjärrvärmepriset för privatkunder 2022

2 min
Caroline Nyquist Alvarez
20 okt, 2021

Varje år justerar vi priserna för fjärrvärme. Detta görs i samtal med våra kunder i Prisdialogen. Den här prisjusteringen gäller från och med 1 januari 2022 och rör våra privatkunder.   

Från och med 1 januari 2022 höjer vi det fasta månadspriset, medan det rörliga priset förblir oförändrat. För en genomsnittlig villa innebär höjningen en prisjustering med cirka 0,5 procent på det totala fjärrvärmepriset.

Här kan du se prislistan för 2022.

Prisdialogen

Vi arbetar aktivt med att stärka förtroendet hos våra kunder genom en nära kunddialog. Mölndal Energi är medlemmar i Prisdialogen vilket innebär att prisändringar görs i dialog med våra kunder. Du kan läsa mer på prisdialogen.se.

Självriskeliminering ingår

Fjärrvärme är driftsäkert och tryggt. Du har väl inte missat att vi under 2021 tecknade en självriskelimineringsförsäkring som ingår i ditt fjärrvärmeavtal – allt för att du som privat villaägare ska känna dig extra trygg. Försäkringen täcker självrisken (max 5 000 kr) i din hus- och hemförsäkring vid skador som uppstår i fjärrvärmecentralen och/eller ditt värmesystem.

Läs mer om självriskeliminering och hur du gör en skadeanmälan här

Mer att läsa i bloggen.

Här finns massor bra att läsa

Populärt

Arkiv

see all

Prenumerera på nyheter